DarKNesS فعالیت شما در تالار وضعيت: آفلاين 25 ارديبهشت ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 1381 امتياز: 95676 تشکر کرده: 23 تشکر شده 14 بار در 14 پست
محل سكونت: Anzali port
ارسال شده در: پنجشنبه، 27 خرداد ماه ، 1389 00:54:43 موضوع مطلب:
baba bikhikhi man nemidoonam chera baziya chera mikhan began ma sarim mikhan aval ino oono bekooban, khob to ham karato mese hamid beza too sait, bacheha nazar midan, moshk An ast ke khod bebooyad na An ke attar begooyad, hichkas nemige mAste man torshe... bashe? say kon bacheha dooset dashte bashan, injoori khali nemishi, vali vaghti az karat tarif konan razi mishi az karato migim bale inam karesh khoobe, man hame ro doost daram inaro ham baradarane goftam narahat nasho _________________ Wellcome to Dark Destiny
gangester0181 فعالیت شما در تالار وضعيت: آفلاين 8 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 353 امتياز: 21150 تشکر کرده: 12 تشکر شده 14 بار در 13 پست
محل سكونت: انزلی.ژاندارنمری شهرک نامجو
ارسال شده در: پنجشنبه، 27 خرداد ماه ، 1389 08:08:41 موضوع مطلب:
ایمان جان داداش من آدمیم که اصلا خوشم نمیاد کسی بخواد بروبکس انزلیو مسخره کنه راحت بت بگم لطفا اینقدر چرتو پرت نگو من اینقدر آدم دارم که می تونم بیامو لاهیجانو تسخیر کنم.راستی چرا خودت جرات نمی کنی بیای انزلی می ترسی؟ _________________ به زودی آهنگ انفجاری رعد با pit bull کاری دنس و بسیار زیبا
از شدت حس رفتم رو فاز نول//تو مخم کلاماتی دارم که ندیدی خوابشو